Nieuws

De keukenbrigade in actie!

November 2015 - De keukenbrigade in actie! Dinsdag 3 november mochten wij in de Nieuwe Kerk in Den Haag een prachtig diner serveren aan 120 gasten van de overheid en het bedrijfsleven. In het souterrain van de kerk kregen de gasten een aperitief en verschillende amuses aangeboden, vervolgens werden zij aan tafel geplaceerd in de Kerkzaal. Tijdens het diner vonden er diverse speeches en optredens plaats. Het voorgerecht was een heerlijk taartje van zalm, zeewolf en rivierkreeftstaartjes, geserveerd met een roomdressing van roze pepertjes en dille. Als hoofdgerecht serveerden wij Parelhoenfilet op een risotto van quinoa met groene groente en tomatensalsa.

Augustus 2015 - Koningin Maxima was aanwezig bij de feestelijke uitreiking in de Nieuwe Kerk Den Haag

Veevoerbedrijf Koninklijke De Heus is de winnaar van de Familiebedrijven Award 2015. De onderneming van de familie De Heus uit het Gelderse Ede kreeg de prijs uitgereikt door John Fentener van Vlissingen, familie-ondernemer pur sang en initiatiefnemer van de award.

Koningin Máxima was aanwezig bij de feestelijke uitreiking in de Nieuwe Kerk in Den Haag. De jury onder voorzitterschap van Fentener van Vlissingen prees Koninklijke De Heus om 'zijn duurzaam geproduceerde voedingsproducten, efficiëntie, en technologische vooruitstrevendheid en innovatie'.