360FOODEVENTS

360FOODEVENTS is de cateraar die de verhuur en de catering in de Nieuwe Kerk regelt. Wie is 360FOODEVENTS?

360FOODEVENTS | VERTAALT UW WENSEN
Is een middelgrote partycateraar met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. In Den Haag kent u onze organisatie wellicht beter onder de naam Taat & de Regt. Onder die naam zijn wij al ruim veertig jaar actief in de Haagsche regio en verzorgden wij tal van partijen in Het Spaansche Hof, de Nieuwe Kerk, Ridderzaal, Gemeentehuis Den Haag, Catshuis en vele andere toonaangevende locaties.

360FOODEVENTS | ONTZORGT
Opdrachtgevers,  particulier of professioneel, klein en groot, uit heel Nederland schakelen 360FOODEVENTS in.  Voor de organisatie van bijeenkomsten, congressen, beurzen en evenementen, waarbij op smaakvolle, verantwoorde, hedendaagse en betaalbare wijze eten & drinken dient te worden gepresenteerd. Maar dat niet alleen, alle elementen die komen kijken bij de organisatie van een bijeenkomst beheerst 360FOODEVENTS. Waardoor u zich met een gerust hart kunt richten op de kern van uw bijeenkomst: - het communiceren van uw boodschap - . En dat u uw volle aandacht kunt besteden aan uw gasten of deelnemers.  Zodat u uw investering in uw event terugverdient.

360FOODEVENTS | ERVARING
360FOODEVENTS bundelt 130 jaar ervaring van drie gerenommeerde organisaties: 
Grand Catering (Utrecht), Verhaaf Party Catering (Amsterdam) en Taat & de Regt (Den Haag). Drie regionaal gewortelde bedrijven met een landelijke dekking - oplossingen biedend voor de organisatie van vrijwel ieder denkbaar evenement. Van oudsher sterk in de culturele en museale wereld (Verhaaf), bij de (rijks-)overheid (Taat & de Regt) of oprecht actief op het vlak van duurzaam en verantwoord ondernemen (Grand Catering). Bijzondere ervaringen en eigenschappen die deze drie bedrijven samen delen met hun opdrachtgevers.

360FOODEVENTS |KWALITEIT
360FOODEVENTS beschikt over een HACCP gecertificeerde productiekeuken  - Culinair Centrum Dombosch - en logistiekcentrum in Raamsdonkveer. Ruim 3.500 m2 perfect geoutilleerde keukenruimtes waar onze gerechten dagvers door ervaren koks voorbereid worden.

Klik hier voor een leuke verfilming van 360FOODEVENTS

360FOODEVENTS.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of bel met Bert Krietemeijer 06-53 20 97 71 of Wendy Steenvoorden 06-53 18 65 99