Ja, ik wil!

De Nieuwe Kerk heeft alles voor de mooiste dag van uw leven…

De Kerkzaal, een ceremonie met orgel en klokken
Het decor van de kerk en haar schitterende details zorgen voor een warme ambiance. De combinatie van klassieke en moderne elementen maken van de kerk een unieke locatie. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk het schitterende orgel te (laten) bespelen of de kerkklokken te luiden na uw huwelijksvoltrekking.

Het Souterrain, alles onder één dak
Onder de Nieuwe Kerk is een tweede geluid gescheiden feestruimte: het Souterrain.
Zo is het mogelijk om meerdere programma onderdelen van uw huwelijk te combineren in de Nieuwe Kerk. Ontvangst, ceremonie en receptie, maar ook omkleden, intiem diner en het huwelijksfeest.

De Dirigentenkamer privacy voor het echtpaar
Tijdens de huwelijksdag is het fijn om u als bruidspaar even terug te kunnen trekken. De Dirigentenkamer beschikt over eigen sanitaire voorzieningen en is onder andere voorzien van een passpiegel, zodat u er perfect uitziet wanneer u uw opwachting maakt bij uw gasten. Ook is deze ruimte geschikt om felicitaties van directe familie in ontvangst te nemen, of bijvoorbeeld als kleedruimte van het entertainment.

Bereikbaar, centraal en beschut
De Nieuwe Kerk is gelegen in het culturele centrum van Den Haag en is uitstekend bereikbaar. Vanwege het prachtige omringende stadspark ligt de Kerk uit de drukte van de stad.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier