Nieuwe kerk

De Nieuwe Kerk aan het Spui is een van de meest markante gebouwen van Den Haag. Opgericht in 1656 is de Nieuwe Kerk een van de oudste gebouwen in de Haagse binnenstad en tevens een Rijksmonument.

Sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw heeft de Nieuwe Kerk geen kerkelijke functie meer. Wel vervult de kerk nog altijd het doel waartoe het pand in de Gouden Eeuw is opgericht: het bieden van een ontmoetingsplaats voor een breed publiek.

Inmiddels is de Nieuwe Kerk een evenementenlocatie. Zowel culturele als zakelijke evenementen vinden hier met grote regelmaat plaats, maar ook is de kerk zeer geliefd als locatie om te trouwen.

Dankzij de aanwezigheid van twee geluidsgescheiden ruimtes, de neutrale architectuur en inrichting, de goede bereikbaarheid en de prachtige klassieke details, biedt de Nieuwe Kerk plaats aan een grote diversiteit aan evenementen. Van chique galadiners tot intieme concerten, van grote plenaire bijeenkomsten tot drukke netwerkborrels; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden van evenementenlocatie de Nieuwe Kerk.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of bel met onze Accountmanager Wendy Steenvoorden 06-53186599.