Kernwaarden

De Nieuwe Kerk is een van de meest veelzijdige locaties van de regio. Er zijn een aantal kenmerken aan te wijzen die bijdragen aan het onderscheidend vermogen van de Nieuwe Kerk.

Veelzijdig van nature

Vanwege de bijzondere en unieke bouw van de Nieuwe Kerk zijn de mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten nagenoeg eindeloos. De Nieuwe Kerk bestaat, als een van de weinige kerken, uit twee geluidsgescheiden ruimtes. Het dak van de Nieuwe Kerk is zelfdragend en zorgt ervoor dat de Kerkzaal volledig vrij is van zuilen. Hiermee zijn de mogelijkheden voor verschillende opstellingen enorm.

Vernieuwend en vertrouwd

De Nieuwe Kerk bezit vele prachtige details uit de 17e eeuw zoals het fraaie houtsnijwerk en het schitterende orgel. Tevens zijn moderne elementen terug te vinden in de Nieuwe Kerk zoals high tech akoestische panelen in de kerkzaal. Juist de combinatie van deze elementen zorgt voor een prettige ambiance. Zo zorgt de Nieuwe Kerk voor draagkracht bij een vernieuwende boodschap, en voor een frisse uitstraling bij een klassiek programma.

Gelegen in het bestuurlijk hart

De Nieuwe Kerk is gelegen tussen de diverse ministeries en op loopafstand van het Binnenhof en het Haagse Gemeentehuis. Niet voor niets is de locatie dan ook populair voor bijeenkomsten georganiseerd door de overheid. Daarnaast is de locatie hierdoor ook in trek bij organisaties en bedrijven die de overheid willen bereiken. Daarom wordt de Nieuwe Kerk ook wel de voordeur naar het bestuurlijk hart van Nederland genoemd.

Veilig en besloten

Vanwege de ligging in het Stadspark, met één centrale entree, is de locatie uitstekend te beveiligen. Er kunnen in geval van evenementen met een hoge veiligheidswens eenvoudig drie veiligheidsringen worden aangelegd. Dit zorgt ervoor dat de evenementen waarbij maximale privacy en veiligheid gewaarborgd dient te zijn, uitermate geschikt zijn om te organiseren in de Nieuwe Kerk. Hoogwaardige gasten kunnen eventueel voor de entree worden afgezet. Ook is de Nieuwe Kerk voorzien van meerdere zijentrees waarmee gasten eenvoudig in of juist uit het zicht het pand kunnen betreden of verlaten. Door de hoge ramen, eeuwenoude eikenhouten deuren en dikke muren blijven de geluiden van de stad buiten de kerk, en leidt niets af van ongestoorde informatieoverdracht.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of bel met onze Accountmanager Wendy Steenvoorden 06-53186599.