Huwelijk

De Nieuwe Kerk is de perfecte locatie om uw huwelijk te laten plaats vinden. De Kerkzaal biedt ruimte aan 60 - 500 gasten voor een huwelijksvoltrekking. 

De zaal leent zich uitstekend voor zowel een klassieke opstelling als voor een indeling naar eigen inzicht. De kansel, met zijn fraaie houtsnijwerk, is een prachtig podium voor de huwelijksvoltrekking of voor sprekers om hun woord tot het bruidspaar en hun gasten te richten. De Kerkzaal is pilaar-loos, waardoor de zichtlijnen in de kerk perfect zijn. Tijdens de ceremonie kan het orgel bespeelt worden en na de ceremonie is het mogelijk om de klokken in de toren te laten luiden.

Onder de Kerkzaal bevindt zich het Souterrain, een aparte feestlocatie voor 400 gasten. Daar kunt u tot in de late uurtjes feest vieren. Dit biedt u de mogelijkheid uw volledige trouwfeest te geven in de Nieuwe Kerk. Daar zegt u toch volmondig ‘JA’ tegen?

Een ceremonie in de Nieuwe Kerk heeft grandeur. De locatie van de kerk (midden in de stad), de directe omgeving (in een afgesloten stadsparkje) en de architectuur (combinatie van renaissance en classisisme) is ronduit indrukwekkend. Binnen in de Kerkzaal is het mogelijk om nagenoeg elke sfeer te creëren: klassiek, modern of ‘losjes’, alles kan. En de zichtlijnen zijn, door het ontbreken van pilaren, uitstekend voor al uw gasten. Zo biedt de Nieuwe Kerk een prachtig podium voor uw huwelijksceremonie.

De Nieuwe Kerk is goed bereikbaar zowel per auto als met Openbaar Vervoer. Er zijn ruim voldoende parkeergarages rondom de kerk en vanaf het Centraal Station is het circa 15 minuten lopen. Verschillende vier en vijf sterren hotels in de directe nabijheid bieden plaats aan gasten die rondom uw ontvangst willen overnachten. Voor de verhuur en organisatie van evenementen is Taat & De Regt als exploitant van de Nieuwe Kerk uw professionele partner.

Voor de organisatie van een huwelijksvoltrekking, receptie, diner en/of feest heeft Taat & De Regt verschillende aantrekkelijke geprijsde arrangementen samengesteld.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier