Zaaloverzicht & capaciteit

De Kerkzaal voor een ceremonie met orgel en kerkklokken
Het decor van de kerk en haar schitterende details zorgen voor een warme ambiance. De combinatie van klassieke en moderne elementen maken van de kerk een unieke locatie. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk het schitterende orgel te (laten) bespelen of de kerkklokken te luiden bijvoorbeeld tijdens of na een huwelijksvoltrekking.

Het Souterrain alles onder één dak
Het Souterrain is een zeer verrassende ruimte gelegen direct onder de Kerkzaal. De zaal heeft een warme uitstraling en leent zich hierdoor uitstekend voor een receptie, diner, borrel, feestavond, etc.

De Dirigentenkamer 
Tijdens uw ontvangst of huwelijksdag is het fijn om een ruimte te hebben waarbij u of uw gasten zich even kunnen terugtrekken. De Dirigentenkamer beschikt over eigen sanitaire voorzieningen en is onder andere voorzien van een passpiegel. Ook is deze ruimte geschikt om felicitaties van directe familie in ontvangst te nemen, of bijvoorbeeld als kleedruimte van het entertainment team.

De Tuin
De tuin rondom de Nieuwe Kerk biedt tal van mogelijkheden rondom feestelijke activiteiten zoals fotomomenten, of het creëren van een statige entreeroute naar de kerk zelf.

Zaaloverzicht

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier