Zaaloverzicht & capaciteit

De Nieuwe Kerk is een unieke en veelzijdige locatie, bestaande uit twee geluid gescheiden ruimtes: de Kerkzaal en het Souterrain.

De Kerkzaal leent zich uitstekend voor de plenaire delen van uw evenement. De ruimte is volledig pilaar loos zodat niets de focus ontneemt. “Opvallend” zijn de hightech akoestische schermen in de zaal. Deze transparante blikvangers zorgen ervoor dat het geluid centraal in de Kerkzaal blijft, zonder galm. Dit is dan ook één van de vele punten waarom de Nieuwe Kerk een unieke locatie is in regio Groot Haaglanden.

Daarnaast is de Kerkzaal, met dank aan zijn enorme raampartijen, bijzonder licht waardoor uw gasten scherp en alert blijven. Vanzelfsprekend kan de ruimte geheel, maar ook deels, verduisterd worden voor bijvoorbeeld projectie.

Het Souterrain is een zeer verrassende ruimte gelegen direct onder de Kerkzaal. De zaal heeft een warme uitstraling en leent zich hierdoor uitstekend voor de informele momenten gedurende de dag, denkende aan een mooi ontvangst, een (h)eerlijke biologische lunch, een verkwikkende pauze en afsluitende borrel.

Laat u en uw gasten inspireren in de Nieuwe Kerk!

Zaaloverzicht

Neem contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier